"Add to index" problem in beta 2

Posted: 06-23-2006, 01:38 AM
Anyone tried to use the "Add to index" button within Windows Explorer? As
you may have figured, the folder isn't actually really added to the indexed
folder list even though it is checked in the Folder Tree. Worst than that,
the interface of Indexing Options doesn't allow you to uncheck it to
manually add it correctly. Anyone found a way of "removing" it from the
tree to then be able to correct the situation?

Thanks!

"Add to index" problem in beta 2


Responses to ""Add to index" problem in beta 2"

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
ANS: "What's the deal with UAC (Windows Needs Your Permission screens)" and "...But I thought I was an administrator" Jimmy Brush Windows Vista File Management 195 02-20-2009 07:37 PM
Service startup fails with "Access Denied" after Win2K3 domain joi srshowers Windows Vista Networking & Sharing 11 09-06-2007 02:52 PM
Vista Beta 2: Installation Hangs on "please wait" hegemon Windows Vista Install & Setup 4 07-06-2006 05:20 PM
Change a filetype's "edit with" independent of "open with"? frankspace Windows Vista File Management 0 06-27-2006 06:46 PM
after install, vista con't startup "device or hardware error" viper Windows Vista File Management 1 06-27-2006 02:04 AM