After sysprep error "run setup"

Posted: 03-18-2005, 10:21 PM
I have successfully created a ghost image for 10 computers same
hardware configuration - syspreped using reseal and sysprep.inf file
prior to image creation using ghost. All computers except one go
through reinitialising the setup process and start normally. One
computer gets to just after windows is setting up screen and the halts
with error "run setup" again.

Wondering if a repair using windows cd will work without loosing all
settings or is it a full reinstallation and why would this happen.

Thanks in advance
Catherine

After sysprep error "run setup"


Responses to "After sysprep error "run setup""

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
"Windows Setup experienced an unexpected error - Error Code: 0x0" Brad Windows Vista Install & Setup 0 03-11-2007 01:47 AM
XP sysprep Image "Default User" or "All Users"? Gerry Viator Windows XP Setup 3 06-04-2004 01:04 AM
Sysprep "Please Wait..." hanging error Brett Windows XP Setup 0 12-11-2003 11:31 PM
Manual "Windows Update" produces "ActiveX/active scripting" error message even with "LOW" security level setting in "Trusted" Zone Ray2 Windows XP Help & Support 1 11-14-2003 06:50 PM
Setup & Installation Error: "Value in the .SIF file used by setup is corrupted." markc93710 Windows XP Setup 3 09-15-2003 04:08 PM