Authentication Vista Ulitimate IIS 7.0 site access

Posted: 01-19-2009, 07:17 PM
I am running Vista Ultimate 64-bit SP1 and have installed all features of IIS
7.0. I am now trying to install Virtual Server 2005 R2 SP1 downloaded
yesterday from Microsoft (latest version 64-bit version). When I attempt the
install, the application only shows port 80 (uneditable) available and I wish
to install it to use 1025 as the instructions in Virtual Server 2005
recommend. I am trying to set up a lab to test some deployment solutions and
Group Policy settings using Virutal Server 2005 and Virtual PC as described
in Jeremy Moskowitz' books Creating the Secure Managed Desktop and Group
Policy: Fundamentals, Security, etc. The authentications are not correct
either and a get a message that multiple websites are not allowed with the
IIS installation on Vista. I have had similar problems with VMWare Server as
well. I know I'm doing something wrong in IIS setup and permissions but need
some help to find the problem. Thanks in advance.
--
J. R. Wade
Manager of Information Technology
Office of Criminal District Attorney
Hidalgo County, TX

Authentication Vista Ulitimate IIS 7.0 site access


Responses to "Authentication Vista Ulitimate IIS 7.0 site access"

Bill Sanderson
Guest
Posts: n/a
 
Re: Authentication Vista Ulitimate IIS 7.0 site access
Posted: 01-20-2009, 04:32 AM
I think that you are more likely to get a useful answer at a group reached from this portal:

http://technet.microsoft.com/en-us/v.../bb676714.aspx





"J.R." <integrity@community.nospam> wrote in message news:79137A74-968C-47CC-8677-4C3086521B79@microsoft.com...
> I am running Vista Ultimate 64-bit SP1 and have installed all features of IIS
> 7.0. I am now trying to install Virtual Server 2005 R2 SP1 downloaded
> yesterday from Microsoft (latest version 64-bit version). When I attempt the
> install, the application only shows port 80 (uneditable) available and I wish
> to install it to use 1025 as the instructions in Virtual Server 2005
> recommend. I am trying to set up a lab to test some deployment solutions and
> Group Policy settings using Virutal Server 2005 and Virtual PC as described
> in Jeremy Moskowitz' books Creating the Secure Managed Desktop and Group
> Policy: Fundamentals, Security, etc. The authentications are not correct
> either and a get a message that multiple websites are not allowed with the
> IIS installation on Vista. I have had similar problems with VMWare Server as
> well. I know I'm doing something wrong in IIS setup and permissions but need
> some help to find the problem. Thanks in advance.
> --
> J. R. Wade
> Manager of Information Technology
> Office of Criminal District Attorney
> Hidalgo County, TX

--

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IE 7 in Vista Ulitimate crashes. john stuart Windows Vista Performance & Maintenance 1 02-21-2008 05:43 PM
Unable to Access Google Site with Vista Ultimate-bummer $$ Windows Vista Security 3 08-16-2007 06:42 PM
Vista Ulitimate 64 ~ Media Center works with Hauppauge HVR 1600, or Vista has 4MB memory . Not both. Robert Windows Vista Hardware & Devices 0 04-14-2007 08:29 PM
Can Win9x Access Vista Shares Using LM Authentication? Steve Winograd [MVP] Windows Vista Networking & Sharing 0 02-23-2007 06:49 AM
Full IIS with Vista Ulitimate? Noozer Windows Vista 6 09-03-2006 08:21 PM