blank screen when resuming from hibernate

Posted: 10-05-2004, 08:56 AM
When i resume from hibernate i often get a blank screen, where the login
screen should appear. there is no video signal, shutdown via
power-button does not work, it seems like a complete crash.
the error is not reproducible so far.

i tried:
unplugging external devices, then going into hibernate, resuming
unplugged/plugged

hibernating from battery/resuming from battery (same for AC and mixed
combinations)

closing all programs before hibernation


so far, i get this error about every 2nd time, which is really annoying.

if anyone knows sth that could help, plz post here or email me.

thanx in advance

Markus

blank screen when resuming from hibernate


Responses to "blank screen when resuming from hibernate"

Rich Barry
Guest
Posts: n/a
 
Re: blank screen when resuming from hibernate
Posted: 10-06-2004, 07:46 PM
Take a look at Kelly's http://www.kellys-korner-xp.com/xp_abc.htm
Select H and scroll to Hibernation
"Markus Loeffler" <light4@gmx.net> wrote in message
news:416261cc_1@news.arcor-ip.de...
> When i resume from hibernate i often get a blank screen, where the login
> screen should appear. there is no video signal, shutdown via
> power-button does not work, it seems like a complete crash.
> the error is not reproducible so far.
>
> i tried:
> unplugging external devices, then going into hibernate, resuming
> unplugged/plugged
>
> hibernating from battery/resuming from battery (same for AC and mixed
> combinations)
>
> closing all programs before hibernation
>
>
> so far, i get this error about every 2nd time, which is really annoying.
>
> if anyone knows sth that could help, plz post here or email me.
>
> thanx in advance
>
> Markus

Markus Loeffler
Guest
Posts: n/a
 
Re: blank screen when resuming from hibernate
Posted: 10-14-2004, 06:30 AM
Rich Barry wrote:
> Take a look at Kelly's http://www.kellys-korner-xp.com/xp_abc.htm
> Select H and scroll to Hibernation
nothing helped there either
what i also tried as suggested, i got the lates video drivers, which now
seem to forget that I used only the external monitor and switch back to
clone display after restart. Hibernation/resume gives me the same error,
though
> "Markus Loeffler" <light4@gmx.net> wrote in message
> news:416261cc_1@news.arcor-ip.de...
>
>>When i resume from hibernate i often get a blank screen, where the login
>>screen should appear. there is no video signal, shutdown via
>>power-button does not work, it seems like a complete crash.
>>the error is not reproducible so far.
>>
>>i tried:
>>unplugging external devices, then going into hibernate, resuming
>>unplugged/plugged
>>
>>hibernating from battery/resuming from battery (same for AC and mixed
>>combinations)
>>
>>closing all programs before hibernation
>>
>>
>>so far, i get this error about every 2nd time, which is really annoying.
>>
>>if anyone knows sth that could help, plz post here or email me.
>>
>>thanx in advance
>>
>>Markus
>
>
>
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista won't recognise our lan when resuming from hibernate Ringbearer Windows Vista Networking & Sharing 0 06-30-2006 12:50 AM
Blank Screen Michael Solomon \(MS-MVP-Windows Shell/User\) Windows XP Accessibility 4 09-19-2005 12:10 PM
blank (black) screen after resume from hibernate Markus Loeffler Windows XP Configuration & Management 5 09-19-2004 08:14 AM
XP - blank screen except for mouse after boot Larry Windows XP Help & Support 1 10-16-2003 02:47 AM
Blank screen on start up Cougfamily Windows XP Basics 1 07-17-2003 05:12 PM