Cannot connect vista to NETGEAR router

Posted: 01-18-2009, 05:00 AM

Hi,

I just bought a new Sony Vaio Laptop but cannot connect to Netgea
wgt624 Router. It was working alright with my Dell Inspiron XP
Interestingly, I can connect my Sony Vaio wirelessly to the unsecure
networks in the neighborhood. There has been couple times I coul
connect to mine and it was pretty fast but looks like it is not workin
all the time.
I have a Marvell Yukon 88E8055 PCI-E Gigabit Ethernet Controller. I a
not sure if this is enough info but any help is appreciated. Thank

--
rm730
-----------------------------------------------------------------------
rm7302's Profile: http://forums.techarena.in/members/rm7302.ht
View this thread: http://forums.techarena.in/vista-help/1105356.ht

http://forums.techarena.i

Cannot connect vista to NETGEAR router


Responses to "Cannot connect vista to NETGEAR router"

V Green
Guest
Posts: n/a
 
Re: Cannot connect vista to NETGEAR router
Posted: 01-18-2009, 03:32 PM
Might need to update the router firmware.

Check the Netgear site.

"rm7302" <rm7302.3m717a@DoNotSpam.com> wrote in message
news:rm7302.3m717a@DoNotSpam.com...
>
> Hi,
>
> I just bought a new Sony Vaio Laptop but cannot connect to Netgear
> wgt624 Router. It was working alright with my Dell Inspiron XP.
> Interestingly, I can connect my Sony Vaio wirelessly to the unsecured
> networks in the neighborhood. There has been couple times I could
> connect to mine and it was pretty fast but looks like it is not working
> all the time.
> I have a Marvell Yukon 88E8055 PCI-E Gigabit Ethernet Controller. I am
> not sure if this is enough info but any help is appreciated. Thanks
>
>
> --
> rm7302
> ------------------------------------------------------------------------
> rm7302's Profile: http://forums.techarena.in/members/rm7302.htm
> View this thread: http://forums.techarena.in/vista-help/1105356.htm
>
> http://forums.techarena.in
>

rm7302
Guest
Posts: n/a
 
Re: Cannot connect vista to NETGEAR router
Posted: 01-19-2009, 03:31 AM

Thanks for reply. You are right, I tried connecting directly from mode
and it worked which told me there must be something wrong with th
Router. I updated the Firmware and it works fine now

--
rm730
-----------------------------------------------------------------------
rm7302's Profile: http://forums.techarena.in/members/rm7302.ht
View this thread: http://forums.techarena.in/vista-help/1105356.ht

http://forums.techarena.i

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
connecting to a wireless router using netgear vista bill_s Windows Vista Networking & Sharing 0 08-17-2007 01:11 AM
Help my Netgear Router wont connect anymore FR3SH Windows Vista Networking & Sharing 3 05-20-2007 07:41 AM
Vista and Netgear RT314 router Dave Balcom Windows Vista Networking & Sharing 1 09-16-2006 02:46 AM
Can Not Connect to My Netgear Router Ghostwriter Windows Vista Networking & Sharing 2 06-26-2006 10:56 PM
WINXP, Netgear PCMCIA wireless card MA 401 and Router Netgear MR314? Hoe set it up? Karl Windows XP Help & Support 9 10-23-2003 11:08 PM