Can't get IIS to work in duplicate Vista install on same machine

Posted: 02-28-2008, 05:57 PM
I'm working on a multi-boot installation of Vista. My Vista 32
installation IIS default website works fine but I can't get the
default IIS website (same machine) going using Vista 64. Advanced
settings and web site binding are idenical--same machine--same router--
same static ip.

I use no_ip ddns and it has alway worked fine for me. When scanned,
port 8080 (the ddns forwarding port) keeps showing closed in Vista64.
Localhosts doesn't work either in V64 either although the hosts file
has the correct loopback ip. What is going on here?????

Thanks for any help!

Can't get IIS to work in duplicate Vista install on same machine


Responses to "Can't get IIS to work in duplicate Vista install on same machine"

no_spam_paquette@uwo.ca
Guest
Posts: n/a
 
Re: Can't get IIS to work in duplicate Vista install on same machine
Posted: 02-28-2008, 09:40 PM
On Feb 28, 12:57 pm, "no_spam_paque...@uwo.ca" <paque...@uwo.ca>
wrote:
> I'm working on a multi-boot installation of Vista. My Vista 32
> installation IIS default website works fine but I can't get the
> default IIS website (same machine) going using Vista 64. Advanced
> settings and web site binding are idenical--same machine--same router--
> same static ip.
>
> I use no_ip ddns and it has alway worked fine for me. When scanned,
> port 8080 (the ddns forwarding port) keeps showing closed in Vista64.
> Localhosts doesn't work either in V64 either although the hosts file
> has the correct loopback ip. What is going on here?????
>
> Thanks for any help!
I've finally figured it out--a case example in overlooking the
obvious! The Windows firewall was on unbeknownst to me.
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WLOC Beta 1.5 for Vista out but won't install on my machine SteveC Windows Vista Security 8 10-19-2006 05:04 AM
Can't install Nvidia 96.33 on upgraded XP to Vista machine Marc Windows Vista Hardware & Devices 4 09-20-2006 04:23 AM
Vista install plus Vista in a virtual machine & activation Bill U Windows Vista Install & Setup 1 08-01-2006 12:56 AM
Still trying to work out remote desktop thru internet (sorry for the duplicate posts) Lydokane Windows XP Work Remotely 2 04-05-2005 04:31 AM
Can't log on to my XP machine at work from 98 machine at home gmname Windows XP Work Remotely 4 04-21-2004 09:31 PM