ClickOnce

Posted: 01-31-2009, 03:39 AM
Added vista.security to this thread to see if anyone has run into this.

Miro

"PA Bear [MS MVP]" <PABearMVP@gmail.com> wrote in message
news:uuC1dR1gJHA.956@TK2MSFTNGP05.phx.gbl...
> Try posting here instead: microsoft.public.windows.vista.security
>
> Miro wrote:
>> I am trying to install a program with clickonce and I am getting this
>> error:
>>
>> ERROR DETAILS
>> Following errors were detected during this operation.
>> * [01/30/2009 6:03:34 PM]
>> System.Deployment.Application.InvalidDeploymentExc eption (Manifest)
>> - Your Web browser settings do not allow you to run unsigned
>> applications.
>>
>> I cannot for the life of me figure out how to change the settings on the
>> web
>> browser to allow this.
>> I went in, and cilcked on everything to be enabled and I still cant get
>> it
>> working.
>>
>> Any Suggestions
>>
>> Thanks,
>>
>> Miro
>

ClickOnce


Responses to "ClickOnce"

Miro
Guest
Posts: n/a
 
Re: ClickOnce - solved
Posted: 02-05-2009, 11:17 PM
SUCCESS!!!
Got it working.
After the Fire Fox test and I had the same issues
- it got me thinking it not a browser issue, and using the assumption that
it defenitly doesnt look like a vs issue ( since the files are created
properly )...i was left with 2 options.
Vista security or IIS

I started searching the IIS forums and found my answer.
http://forums.iis.net/p/1152570/1882738.aspx
It doesnt say how however - so this is the next link that showed me how.
http://weblogs.asp.net/anasghanem/ar...tallation.aspx

One more thing I had to reboot for the setting to take effect.

Thank you for your time and your help.

You can close this ticket.

Cheers'

Miro


"Miro" <miro@beero.com> wrote in message
news:uqiaBW1gJHA.3812@TK2MSFTNGP04.phx.gbl...
> Added vista.security to this thread to see if anyone has run into this.
>
> Miro
>
> "PA Bear [MS MVP]" <PABearMVP@gmail.com> wrote in message
> news:uuC1dR1gJHA.956@TK2MSFTNGP05.phx.gbl...
>> Try posting here instead: microsoft.public.windows.vista.security
>>
>> Miro wrote:
>>> I am trying to install a program with clickonce and I am getting this
>>> error:
>>>
>>> ERROR DETAILS
>>> Following errors were detected during this operation.
>>> * [01/30/2009 6:03:34 PM]
>>> System.Deployment.Application.InvalidDeploymentExc eption (Manifest)
>>> - Your Web browser settings do not allow you to run unsigned
>>> applications.
>>>
>>> I cannot for the life of me figure out how to change the settings on the
>>> web
>>> browser to allow this.
>>> I went in, and cilcked on everything to be enabled and I still cant get
>>> it
>>> working.
>>>
>>> Any Suggestions
>>>
>>> Thanks,
>>>
>>> Miro
>>
>
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WES, ClickOnce and 3rd party installers Krickster Windows XP Embedded 0 10-02-2008 05:08 PM