Cookies will not enable even after changing settings for "Security" and "Privacy" tabs in "Internet Options", any suggestions?

Posted: 12-28-2003, 05:46 PM
I am currently trying to apply for Financial Aid, and the website keeps saying that my cookies are not enabled. I have spoke with the Webmasters and we have come up empty so far. I have even tried to allow all session cookies, to have no luck at that either. I have pretty much changed every setting in Internet Explorer, is there something I am missing?

Cookies will not enable even after changing settings for "Security" and "Privacy" tabs in "Internet Options", any suggestions?


Responses to "Cookies will not enable even after changing settings for "Security" and "Privacy" tabs in "Internet Options", any suggestions?"

GK
Guest
Posts: n/a
 
Re: Cookies will not enable even after changing settings for "Security"and "Privacy" tabs in "Internet Options", any suggestions?
Posted: 12-28-2003, 06:46 PM
tianimh wrote:
> I am currently trying to apply for Financial Aid, and the website keeps saying that my cookies are not enabled. I have spoke with the Webmasters and we have come up empty so far. I have even tried to allow all session cookies, to have no luck at that either. I have pretty much changed every setting in Internet Explorer, is there something I am missing?
This won't fix your problem in IE, but a work around may be to use another
browser like Netscape until you get the IE problem solved. If you still have
the same problem with another browser, you probably have a problem related to
the OS, rather than the browser.

--
Greg K...Intermediate knowledge. Follow any advice at your own risk.

Insight
Guest
Posts: n/a
 
Re: Cookies will not enable even after changing settings for "Security" and "Privacy" tabs in "Internet Options", any suggestions?
Posted: 01-27-2004, 12:46 AM
There is a way to work around this problem but depend on your system. If you
are running Norton FIREWALL then go to Privacy Control click on Webcontent,
click on Add sites and add the Financial Aid site to this content. On the
right side tab "information abstract visit site" uncheck the second box
count from top down then set to Permited. After done all these settings,
your connection should be fine. I have done this before and it works for me.

Good luck!
"GK" <gkarle@hotmail.com> wrote in message
news:e8zZfLXzDHA.2620@TK2MSFTNGP09.phx.gbl...
> tianimh wrote:
> > I am currently trying to apply for Financial Aid, and the website keeps
saying that my cookies are not enabled. I have spoke with the Webmasters and
we have come up empty so far. I have even tried to allow all session
cookies, to have no luck at that either. I have pretty much changed every
setting in Internet Explorer, is there something I am missing?
>
> This won't fix your problem in IE, but a work around may be to use another
> browser like Netscape until you get the IE problem solved. If you still
have
> the same problem with another browser, you probably have a problem related
to
> the OS, rather than the browser.
>
> --
> Greg K...Intermediate knowledge. Follow any advice at your own risk.
>

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How can I add the icons "Delete", "Cut", "Copy" and "Paste" in Vis Moonwalker Windows Vista File Management 5 09-17-2007 10:53 PM
Changing "mailto" protocol via registry--no "clients" file under HKEY_USERS Cyn Windows Vista Mail 2 03-01-2007 01:11 PM
TD Error: 1004: Invalid resource: "<File(819):"%17%","machine.inf">": Juergen Striegel Windows XP Embedded 2 11-28-2003 12:20 PM
Manual "Windows Update" produces "ActiveX/active scripting" error message even with "LOW" security level setting in "Trusted" Zone Ray2 Windows XP Help & Support 1 11-14-2003 06:50 PM
"General" tab missing in "Internet Options" Jim A Windows XP Network & Web 0 09-21-2003 06:32 AM