Domain User Profile Error!!! Need help

Posted: 06-12-2006, 11:59 AM
Hi

I am trying to integrate windows vista in a domain (w2k3). Everything works
execpt when the user logs in there is a temporary profile created and the
domain profile is not downloaded.

I loose everything after each new login.

Event IDs logged are 1521 and 1530 User profile service.

Is windows vista not yet ready for domain logins and roaming profiles?

Domain User Profile Error!!! Need help


Responses to "Domain User Profile Error!!! Need help"

mejohnm
Guest
Posts: n/a
 
RE: Domain User Profile Error!!! Need help
Posted: 06-12-2006, 07:43 PM
I am also having this problem. My profile such as John does not get loaded
with Vista. Vista insteads makes a JohnV2 profile folder within the profile
folder that the server has. Vista also takes a long time for the desktop to
be create after login. It sits with " loading your Desktop" for about 15 to
20 minutes. xpwe, those errors codes under the Vista machine or in the server?

John

"xpwe" wrote:
> Hi
>
> I am trying to integrate windows vista in a domain (w2k3). Everything works
> execpt when the user logs in there is a temporary profile created and the
> domain profile is not downloaded.
>
> I loose everything after each new login.
>
> Event IDs logged are 1521 and 1530 User profile service.
>
> Is windows vista not yet ready for domain logins and roaming profiles?
xpwe
Guest
Posts: n/a
 
RE: Domain User Profile Error!!! Need help
Posted: 06-12-2006, 08:36 PM
Hi,

Error messages are reported on the client. Server does not display any errors.

I tried to create an directory with the correct permissions. Did not help.

I tried to copy the server profile onto the client. Did not help.

I removed the profile setting in active directroy. 1 attempt it looked
great. Then I fiddled around and the next logon it was back to the TEMP User
profile.

I don't know what exactly happens or under which name the directory get
created. I suppose that domain user profiles are also stored just as under
windows xp. Only the folder is Users.

Maybe the beta does not support roaming profiles.

Is there someone who can help?

"mejohnm" wrote:
> I am also having this problem. My profile such as John does not get loaded
> with Vista. Vista insteads makes a JohnV2 profile folder within the profile
> folder that the server has. Vista also takes a long time for the desktop to
> be create after login. It sits with " loading your Desktop" for about 15 to
> 20 minutes. xpwe, those errors codes under the Vista machine or in the server?
>
> John
>
> "xpwe" wrote:
>
> > Hi
> >
> > I am trying to integrate windows vista in a domain (w2k3). Everything works
> > execpt when the user logs in there is a temporary profile created and the
> > domain profile is not downloaded.
> >
> > I loose everything after each new login.
> >
> > Event IDs logged are 1521 and 1530 User profile service.
> >
> > Is windows vista not yet ready for domain logins and roaming profiles?
Sgetsuo
Guest
Posts: n/a
 
RE: Domain User Profile Error!!! Need help
Posted: 06-16-2006, 11:34 AM
Another one with this problem - when I try using roaming profiles I get about
15 minutes of "preparing your desktop" then a temporary profile.

Managed to get it to use an XP profile once from the network, but most of
the time it's not working.

Any ideas out there?

cgertz
Guest
Posts: n/a
 
RE: Domain User Profile Error!!! Need help
Posted: 06-16-2006, 12:52 PM
I am not using roaming profiles but I have the same 7 to 20 min "preparing
your desktop" even with no network connection.

"Sgetsuo" wrote:
> Another one with this problem - when I try using roaming profiles I get about
> 15 minutes of "preparing your desktop" then a temporary profile.
>
> Managed to get it to use an XP profile once from the network, but most of
> the time it's not working.
>
> Any ideas out there?
>
HDRDTD
Guest
Posts: n/a
 
Re: Domain User Profile Error!!! Need help
Posted: 06-16-2006, 03:57 PM
I'm using NT Domain, but when I forst logged into the domain I had a
generous 5-10min wait while it was preparing my desktop, but it was only a
1-time long wait.


"cgertz" <cgertz@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:29870210-D615-4E74-82D1-8FFA34C6A944@microsoft.com...
>I am not using roaming profiles but I have the same 7 to 20 min "preparing
> your desktop" even with no network connection.
>
> "Sgetsuo" wrote:
>
>> Another one with this problem - when I try using roaming profiles I get
>> about
>> 15 minutes of "preparing your desktop" then a temporary profile.
>>
>> Managed to get it to use an XP profile once from the network, but most of
>> the time it's not working.
>>
>> Any ideas out there?
>>
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Access Denied in Profile Folders? GeekUnit Windows Vista File Management 5 12-14-2006 03:21 PM
Roaming Profile Madness Edward0 Windows Vista Performance & Maintenance 5 10-16-2006 10:28 AM
error joining a domain Edgars Klepers Windows Vista Networking & Sharing 4 08-02-2006 03:42 AM
Roaming profile problems Edward0 Windows Vista Networking & Sharing 2 06-21-2006 10:03 PM
Roaming Profile Problem Edward0 Windows Vista Networking & Sharing 0 06-21-2006 08:35 AM