messanger and 3rd party VPN stop working with vista using PPPOE

Posted: 04-07-2007, 07:36 PM
stange and complex: i am using PPPOE ADSL modem at home for few years. using
MSN Messanger to chat and a Checkpoint VPN client to connect office. my ADSL
modem is configured to establish the PPPOE/PPPOA connection to my ISP (to
make the dial-up instead of a VPN dial up in the OS). on WinXP - evreything
works perfect.

But with VISTA - those two programs won't work and won't make connection !!
i have noticed that canceling the PPPOE connection made by the modem and make
a local VPN connection on the Vista Workstation will make those two programs
connect !

what Vista does differently from WinXP and how can this be resolved !!!??!!!

messanger and 3rd party VPN stop working with vista using PPPOE


Responses to "messanger and 3rd party VPN stop working with vista using PPPOE"

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why is the Safety Scan for Vista reporting so many registry errors after using a third party program Guest Windows Vista 1 03-02-2009 03:14 PM
Vista is as vulnerable as ever to third party device driver bugs Roof Fiddler Windows Vista Performance & Maintenance 0 11-03-2006 06:39 PM
3rd party Defrag or Vista? pippin Windows Vista Performance & Maintenance 5 10-26-2006 10:49 PM
MM2 causes DMA to stop working Mark Windows XP Movie Maker 0 02-13-2004 04:16 AM
CD-Rom/ W/R stop working.\ Calvin Patrick Windows XP Hardware 0 07-19-2003 05:23 AM