Missing file "ttyui.hlp"

Posted: 09-12-2003, 10:24 PM
Hi everyone

I add "generic /text only" component for generic printer support in
Target Designer. I ran the dependencies check and build the image.
The file ttyui.hlp is in the "generic / text only" component setting.
When I try to install the generic printer in the targe image, it gave
me a error for file ttyui.hlp not found in windows\i386.
I might missing some components but when I apply serach for ttyui.hlp
in target designer, it only found generic / text only components.
What could be the problems?

For additional information, I have "Retail point of Sale Terminal"
design template.


Any help is welcome

jeffrey chu

Missing file "ttyui.hlp"


Responses to "Missing file "ttyui.hlp""

Heidi
Guest
Posts: n/a
 
Re: Missing file "ttyui.hlp"
Posted: 09-13-2003, 06:19 AM
In article <[email protected] >, jeff chu
<[email protected]> wrote:
> Hi everyone
>
> I add "generic /text only" component for generic printer support in
> Target Designer. I ran the dependencies check and build the image.
> The file ttyui.hlp is in the "generic / text only" component setting.
> When I try to install the generic printer in the targe image, it gave
> me a error for file ttyui.hlp not found in windows\i386.
> I might missing some components but when I apply serach for ttyui.hlp
> in target designer, it only found generic / text only components.
> What could be the problems?
>
Is the file actually in your build? You've not, say, accidentally
disabled the component or that particular file?
Rian Nance
Guest
Posts: n/a
 
Re: Missing file "ttyui.hlp"
Posted: 09-15-2003, 01:02 PM
[email protected] (jeff chu) wrote in message news:<[email protected] com>...
> Hi everyone
>
> I add "generic /text only" component for generic printer support in
> Target Designer. I ran the dependencies check and build the image.
> The file ttyui.hlp is in the "generic / text only" component setting.
> When I try to install the generic printer in the targe image, it gave
> me a error for file ttyui.hlp not found in windows\i386.
> I might missing some components but when I apply serach for ttyui.hlp
> in target designer, it only found generic / text only components.
> What could be the problems?
>
> For additional information, I have "Retail point of Sale Terminal"
> design template.
>
>
> Any help is welcome
>
> jeffrey chu
Jeffrey,

Your problem might be a result of a setting in Target Designer that
removes all help files from your target image to reduce the footprint.
This setting can be found under "Other Settings", and I believe it is
set by default.

Rian
jeff chu
Guest
Posts: n/a
 
Re: Missing file "ttyui.hlp"
Posted: 09-15-2003, 04:47 PM
I searched the file and can not find it in the build image.

Heidi <[email protected]> wrote in message news:<130920030719452017%[email protected]>. ..
> In article <[email protected] >, jeff chu
> <[email protected]> wrote:
>
> > Hi everyone
> >
> > I add "generic /text only" component for generic printer support in
> > Target Designer. I ran the dependencies check and build the image.
> > The file ttyui.hlp is in the "generic / text only" component setting.
> > When I try to install the generic printer in the targe image, it gave
> > me a error for file ttyui.hlp not found in windows\i386.
> > I might missing some components but when I apply serach for ttyui.hlp
> > in target designer, it only found generic / text only components.
> > What could be the problems?
> >
> Is the file actually in your build? You've not, say, accidentally
> disabled the component or that particular file?
jeff chu
Guest
Posts: n/a
 
Re: Missing file "ttyui.hlp"
Posted: 09-15-2003, 09:30 PM
Rian,

I think you are refering to the setting in components
setting\Advanced, under General properties. The option for "Do not
copy help files for this component" is not checked in my slx. Here
are some other ways that I tried and failed.
I notice that in Target Designer, under "Generic / text only"
component\Files the target path was set to %66000%. I changed to
%10%\i386 and %18%, but none of them work. I also tried to add
ttyui.hlp to Extra Files under my slx with correct target name and
target path and failed.

thanks

jeffrey

[email protected] (Rian Nance) wrote in message news:<[email protected] com>...
> [email protected] (jeff chu) wrote in message news:<[email protected] com>...
> > Hi everyone
> >
> > I add "generic /text only" component for generic printer support in
> > Target Designer. I ran the dependencies check and build the image.
> > The file ttyui.hlp is in the "generic / text only" component setting.
> > When I try to install the generic printer in the targe image, it gave
> > me a error for file ttyui.hlp not found in windows\i386.
> > I might missing some components but when I apply serach for ttyui.hlp
> > in target designer, it only found generic / text only components.
> > What could be the problems?
> >
> > For additional information, I have "Retail point of Sale Terminal"
> > design template.
> >
> >
> > Any help is welcome
> >
> > jeffrey chu
>
> Jeffrey,
>
> Your problem might be a result of a setting in Target Designer that
> removes all help files from your target image to reduce the footprint.
> This setting can be found under "Other Settings", and I believe it is
> set by default.
>
> Rian
Lynda Allen [MS]
Guest
Posts: n/a
 
Re: Missing file "ttyui.hlp"
Posted: 09-15-2003, 11:44 PM
Jeff

Try manually copying this file to the Windows folder of your runtime and see
if this works. I seem to remember a bug with Add Printer wizard not finding
files even though they are in your repository.
--
Hope this helps,

Lynda

"This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights"
"jeff chu" <[email protected]> wrote in message
news:[email protected] om...
> Hi everyone
>
> I add "generic /text only" component for generic printer support in
> Target Designer. I ran the dependencies check and build the image.
> The file ttyui.hlp is in the "generic / text only" component setting.
> When I try to install the generic printer in the targe image, it gave
> me a error for file ttyui.hlp not found in windows\i386.
> I might missing some components but when I apply serach for ttyui.hlp
> in target designer, it only found generic / text only components.
> What could be the problems?
>
> For additional information, I have "Retail point of Sale Terminal"
> design template.
>
>
> Any help is welcome
>
> jeffrey chu

jeff chu
Guest
Posts: n/a
 
Re: Missing file "ttyui.hlp"
Posted: 09-16-2003, 12:42 AM
Rian,

Thanks for your help. I got it work. It was in the "other setting" under the slx.

Thanks again

jeffrey


[email protected] (Rian Nance) wrote in message
news:<[email protected] com>...
> [email protected] (jeff chu) wrote in message news:<[email protected] com>...
> > Hi everyone
> >
> > I add "generic /text only" component for generic printer support in
> > Target Designer. I ran the dependencies check and build the image.
> > The file ttyui.hlp is in the "generic / text only" component setting.
> > When I try to install the generic printer in the targe image, it gave
> > me a error for file ttyui.hlp not found in windows\i386.
> > I might missing some components but when I apply serach for ttyui.hlp
> > in target designer, it only found generic / text only components.
> > What could be the problems?
> >
> > For additional information, I have "Retail point of Sale Terminal"
> > design template.
> >
> >
> > Any help is welcome
> >
> > jeffrey chu
>
> Jeffrey,
>
> Your problem might be a result of a setting in Target Designer that
> removes all help files from your target image to reduce the footprint.
> This setting can be found under "Other Settings", and I believe it is
> set by default.
>
> Rian
Kesavan
Guest
Posts: n/a
 
Re: Missing file "ttyui.hlp"
Posted: 09-24-2003, 01:20 PM
lynda,

is that bug still in place ..since i might need to work on "add printers" soon..
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Any NEW (as in, NOT OLD!!!) Advice on How to Stop the IE "Clicking" (and "Popping" and Buzzing") Noises???!!! I AM J'lahn. Windows XP Help & Support 6 10-19-2003 06:46 AM
Missing "Safely remove hardware" icon in System Tray Tim Boniwell Windows XP Help & Support 1 10-17-2003 11:34 PM
"Start" "Program" "Menu" list is empty Pete Windows XP Basics 2 07-10-2003 10:42 PM
Do I need tasks "services", "lsass" and "svchost" to keep running?? Pankaj Dhingra Windows XP Performance & Maintenance 1 07-02-2003 01:55 AM
How to make the "search text" feature work with non "txt" file Sharon F Windows XP Basics 0 06-30-2003 07:43 PM