Re: New HTTPS Error Since SP1

Posted: 03-23-2008, 06:58 PM
Forwarded to Vista Security for great exposure.

How to uninstall Windows Vista SP1 as a troubleshooting step:
http://support.microsoft.com/kb/948537
--
~Robear Dyer (PA Bear)
MS MVP-IE, Mail, Security, Windows Desktop Experience - since 2002
AumHa VSOP & Admin http://aumha.net
DTS-L http://dts-l.net/

John wrote:
> Vista Business with SP1 installed without incident. However in Event
> Viewer
> I'm getting this HTTPEvent error message (IE7) that was not present
> pre-SP1:
> "Unable to initialize the security package Kerberos for server side
> authentication. The data field contains the error number."
>
> The MS resolution is reinstall the OS. I hope this is not a real problem
> or
> one with an easier solution.

Re: New HTTPS Error Since SP1


Responses to "Re: New HTTPS Error Since SP1"

Mick Murphy
Guest
Posts: n/a
 
Re: New HTTPS Error Since SP1
Posted: 03-25-2008, 10:15 AM
Thanks for the link. I can see that getting a lot of use!
--
Mick Murphy - Qld - Australia


"PA Bear [MS MVP]" wrote:
> Forwarded to Vista Security for great exposure.
>
> How to uninstall Windows Vista SP1 as a troubleshooting step:
> http://support.microsoft.com/kb/948537
> --
> ~Robear Dyer (PA Bear)
> MS MVP-IE, Mail, Security, Windows Desktop Experience - since 2002
> AumHa VSOP & Admin http://aumha.net
> DTS-L http://dts-l.net/
>
> John wrote:
> > Vista Business with SP1 installed without incident. However in Event
> > Viewer
> > I'm getting this HTTPEvent error message (IE7) that was not present
> > pre-SP1:
> > "Unable to initialize the security package Kerberos for server side
> > authentication. The data field contains the error number."
> >
> > The MS resolution is reinstall the OS. I hope this is not a real problem
> > or
> > one with an easier solution.
>
>
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista and HTTPS Ignacio Windows Vista Security 2 09-26-2006 04:24 PM
Odd problem using HTTPS in DUA David Harris Windows XP Embedded 5 06-22-2004 05:04 PM
https camille Windows XP Accessibility 0 11-28-2003 07:07 PM
DUA & HTTPS Microsoft Embedded Windows XP Embedded 3 10-28-2003 07:24 PM
xp & https sites fred Windows XP Security & Administration 0 07-18-2003 12:24 AM