P2P issues

Posted: 01-25-2009, 07:26 PM
I reinstalled windows xp last week and now limewire and emule wont
connect.

I have both as exceptions in my windows firewall and in my kaspersky
av.

I have uninstalled and reinstalled them both p2p programs.

I have gone to the limewire forum and tried a menu of 7 or 8 things
you can try to get it to connect

nothing works

any suggestions?

thanks

P2P issues


Responses to "P2P issues"

Shenan Stanley
Guest
Posts: n/a
 
Re: P2P issues
Posted: 01-25-2009, 07:34 PM
Primordial Ooze wrote:
> I reinstalled windows xp last week and now limewire and emule wont
> connect.
>
> I have both as exceptions in my windows firewall and in my kaspersky
> av.
>
> I have uninstalled and reinstalled them both p2p programs.
>
> I have gone to the limewire forum and tried a menu of 7 or 8 things
> you can try to get it to connect
>
> nothing works
>
> any suggestions?
Umfortunately - you have stated you went to the proper place first (the
products with the problems' forums...) - I wouldn't expect any new
information here.

You might visit the hardware manufacturer's web page(s) for each of your
hardware components and download/install the latest per component driver -
in particular the motherboard chipset and network card.

--
Shenan Stanley
MS-MVP
--
How To Ask Questions The Smart Way
http://www.catb.org/~esr/faqs/smart-questions.html


 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bug#531604: Stability issues - CPU stuck issues Adam Majer Linux / Unix 0 06-02-2009 05:50 PM
Bug#531604: Acknowledgement (Stability issues - CPU stuck issues) Adam Majer Linux / Unix 0 06-02-2009 05:50 PM
USB 2.0 issues Fred Windows XP Hardware 8 09-14-2003 05:06 PM
Logon Issues and Local Users and Groups Issues LW Porter Windows XP Security & Administration 0 09-07-2003 04:38 AM
Install issues, then issues after Jeff Windows XP Setup 0 08-12-2003 04:42 AM