Problem in executing my application in Vista Home edition

Posted: 02-21-2008, 01:10 PM
Hello All,
In our product we have its three diffrent executable modules.
During execution it was giving error and i made it run as adminitrator then
it was working fine. For this i have created manifest file and given
"requireAdministrator" ExecutionLevel. This time my login is adminstrator.

When I login through standard user. While executing
application or installing setup it askinh for administrator password. But is
not possible to give administartor password to everyone.

Please tell me solution of the same......
Thanks in Advance
Shilpa

Problem in executing my application in Vista Home edition


Responses to "Problem in executing my application in Vista Home edition"

Steve Easton
Guest
Posts: n/a
 
Re: Problem in executing my application in Vista Home edition
Posted: 02-21-2008, 10:01 PM
UAC is not asking for "Your" administrator password when being installed on other machines.
It wants the administrator password for "That" particular machine

--

Steve Easton



"Shilpa" <Shilpa@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:74A5B0F9-C72E-4EC0-A190-20FE4A904652@microsoft.com...
> Hello All,
> In our product we have its three diffrent executable modules.
> During execution it was giving error and i made it run as adminitrator then
> it was working fine. For this i have created manifest file and given
> "requireAdministrator" ExecutionLevel. This time my login is adminstrator.
>
> When I login through standard user. While executing
> application or installing setup it askinh for administrator password. But is
> not possible to give administartor password to everyone.
>
> Please tell me solution of the same......
> Thanks in Advance
> Shilpa

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
XP Home Edition to Vista 32-bit Home Premium timb Windows Vista Networking & Sharing 3 03-31-2008 02:54 PM
Avast 4.6 Server Edition and 4.7 Home Edition Internet Shield does NOT work on both Windows Vista Client X64 Beta 2 and Server X64 Beta 2. Kevin John Panzke Windows Vista 5 05-29-2006 01:27 AM
Windows XPe SP2 - Problem executing a .NET application Jonas Follesø Windows XP Embedded 26 04-11-2005 07:21 PM
A Serious Problem with Windows XP Home Edition Ben Windows XP Hardware 1 09-22-2003 12:31 PM
Windows XP Home Edition Problem Chad Windows XP Network & Web 0 07-18-2003 08:59 PM