Problem with Cisco VPN+PPPoE+Vista

Posted: 01-05-2009, 08:40 AM

Hi

I recently started using Vista. Cisco VPN used to work for me on m
wireless broadband connection. But when I tried to connect to VPN usin
my dial up connection. I was not able to connect to it.

There is no error from the VPN connection. But I can't access my VP
network systems nor the regular internet. Are there any known problem
in this particular setup. Please let me know


Thanks
Venkat

--
venkatak
Posted via http://www.vistaheads.co

Problem with Cisco VPN+PPPoE+Vista


Responses to "Problem with Cisco VPN+PPPoE+Vista"

Kerry Brown
Guest
Posts: n/a
 
Re: Problem with Cisco VPN+PPPoE+Vista
Posted: 01-05-2009, 03:12 PM
"venkatakm" <venkatakm.3lj8oc@no-mx.forums.vistaheads.com> wrote in message
news:venkatakm.3lj8oc@no-mx.forums.vistaheads.com...
>
> Hi,
>
> I recently started using Vista. Cisco VPN used to work for me on my
> wireless broadband connection. But when I tried to connect to VPN using
> my dial up connection. I was not able to connect to it.
>
> There is no error from the VPN connection. But I can't access my VPN
> network systems nor the regular internet. Are there any known problems
> in this particular setup. Please let me know.
>
>
>

Your question is a little confusing. Do you mean that the VPN client worked
with Vista when using a wireless connection but doesn't work with a dial up
connection? Are you also saying that with the dial up connection you can't
access the Internet at all? If that is the case then until you get the
Internet working the VPN client won't work. Can you provide some more
details?

--
Kerry Brown
MS-MVP - Windows Desktop Experience: Systems Administration
http://www.vistahelp.ca/phpBB2/
http://vistahelpca.blogspot.com/



 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista PPPoE Yogi Windows Vista Networking & Sharing 4 05-17-2008 04:01 PM
apparent problem with pppoe Jim Gibbons Windows XP Network & Web 0 12-03-2003 05:59 PM
PPPoE - broandband using username & password - PPPoE disabled udit Windows XP Network & Web 2 09-22-2003 07:57 PM
PPPoE problem Dave Windows XP Network & Web 1 09-08-2003 11:22 PM
PPPoE under XP Connection Problem Grant Windows XP Help & Support 4 07-27-2003 10:32 PM