Problem with Epson EPL5700 on Vista SP1

Posted: 03-24-2009, 10:11 AM

Hello, I have a problem with my laser printer, Epson EPL5700. EPL5700 i
a monochrome laser printer, with a LPT1 port. Linked to a computer, wh
running with XP Familly edition, she work fine, and XP recognizes i
automatiquely

But when I have linked my printer on my other computer who running o
Windows Vista SP1 32bit, I can install the printer, I select the por
who is LPT1, after, I choose the "EPL 5700" on the drivers list, and
finish the configuration. I try to print a test page and the status o
the printer change : before print of test page, it was "Ready"... an
after, It change to "Error" and the page isn't printed... That the sam
thing when I try to print another document
Can you help me? Thanks

--
mbh017

Problem with Epson EPL5700 on Vista SP1


Responses to "Problem with Epson EPL5700 on Vista SP1"

Alan Morris [MSFT]
Guest
Posts: n/a
 
Re: Problem with Epson EPL5700 on Vista SP1
Posted: 03-24-2009, 05:16 PM
Check the computer BIOS configuration for the parallel port. AT, ECP, EPP.
The printer may not work with the current BIOS config on the Vista machine.



--
Alan Morris
Windows Printing Team
Search the Microsoft Knowledge Base here:
http://support.microsoft.com/search/?adv=1

This posting is provided "AS IS" with no warranties, and confers no rights.

"mbh017" <guest@unknown-email.com> wrote in message
news:61303a6fc52b67ba018e87646365e909@nntp-gateway.com...
>
> Hello, I have a problem with my laser printer, Epson EPL5700. EPL5700 is
> a monochrome laser printer, with a LPT1 port. Linked to a computer, who
> running with XP Familly edition, she work fine, and XP recognizes it
> automatiquely.
>
> But when I have linked my printer on my other computer who running on
> Windows Vista SP1 32bit, I can install the printer, I select the port
> who is LPT1, after, I choose the "EPL 5700" on the drivers list, and I
> finish the configuration. I try to print a test page and the status of
> the printer change : before print of test page, it was "Ready"... and
> after, It change to "Error" and the page isn't printed... That the same
> thing when I try to print another document.
> Can you help me? Thanks!
>
>
> --
> mbh017

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Epson 1200U problem in Vista Ultimate Carol Windows Vista Hardware & Devices 1 07-16-2008 05:17 PM
Epson Vista twain driver problem slk2k Windows Vista Printers & Scanners 8 07-04-2008 08:56 PM
Epson projector problem with vista Nasser Windows Vista Hardware & Devices 0 09-11-2007 11:02 AM
Epson C64 set up problem colinmorris Windows XP Printers / Scanners / Fax 1 02-01-2004 07:17 PM
Epson C70 problem Ron Thomas Windows XP Printers / Scanners / Fax 0 09-05-2003 02:49 PM