Protection Mode Off

Posted: 01-20-2009, 07:38 AM
For some reason when I try to signon to IGoogle from IE7 I'm getting a
message saying: Protection Mode Off . I recently accidentally deleted all
Cookies, could that have caused it? This PC has 2 users with me using
IGoogle and other user using plain Google and I've no problems signing on
there. I've Admin. rights on both users.
--
Thanks, Bill
Post replies back to News Group


Protection Mode Off


Responses to "Protection Mode Off"

diggerop
Guest
Posts: n/a
 
Re: Protection Mode Off
Posted: 01-20-2009, 08:04 AM
"Willy" <justask@hotmail.com> wrote in message
news:u6uFfIteJHA.3788@TK2MSFTNGP06.phx.gbl...
> For some reason when I try to signon to IGoogle from IE7 I'm getting a
> message saying: Protection Mode Off . I recently accidentally deleted all
> Cookies, could that have caused it? This PC has 2 users with me using
> IGoogle and other user using plain Google and I've no problems signing on
> there. I've Admin. rights on both users.
> --
> Thanks, Bill
> Post replies back to News Group
>


One possibility I can think of .....

If User Account Control is turned off ..... this also disables protected
mode in IE7

Willy
Guest
Posts: n/a
 
Re: Protection Mode Off
Posted: 01-20-2009, 08:04 PM

How you turn it back ON?
--
Thanks, Bill
Post replies back to News Group

"diggerop" <toobusy@themoment> wrote in message
news:uwwwMXteJHA.3520@TK2MSFTNGP05.phx.gbl...
> "Willy" <justask@hotmail.com> wrote in message
> news:u6uFfIteJHA.3788@TK2MSFTNGP06.phx.gbl...
>> For some reason when I try to signon to IGoogle from IE7 I'm getting a
>> message saying: Protection Mode Off . I recently accidentally deleted
>> all Cookies, could that have caused it? This PC has 2 users with me
>> using IGoogle and other user using plain Google and I've no problems
>> signing on there. I've Admin. rights on both users.
>> --
>> Thanks, Bill
>> Post replies back to News Group
>>
>
>
>
> One possibility I can think of .....
>
> If User Account Control is turned off ..... this also disables protected
> mode in IE7

Clark
Guest
Posts: n/a
 
Re: Protection Mode Off
Posted: 01-20-2009, 10:49 PM
Willy wrote:
> For some reason when I try to signon to IGoogle from IE7 I'm getting a
> message saying: Protection Mode Off . I recently accidentally deleted all
> Cookies, could that have caused it? This PC has 2 users with me using
> IGoogle and other user using plain Google and I've no problems signing on
> there. I've Admin. rights on both users.
If you have entered that website in the Trusted Zone or maybe another
one, the Protected mode might be set to turn off for that zone. Look at
IE Tools, Internet Options-Security. Click on one of the zones and at
the bottom is a check box for Protected Mode.

Clark
Danny Krychek
Guest
Posts: n/a
 
Re: Protection Mode Off
Posted: 01-20-2009, 10:52 PM
"Willy" <justask@hotmail.com> wrote:
>How you turn it back ON?
>--
>Thanks, Bill
>Post replies back to News Group
Control Panel (Classic View) - User Accounts.

>"diggerop" <toobusy@themoment> wrote in message
>news:uwwwMXteJHA.3520@TK2MSFTNGP05.phx.gbl...
>> "Willy" <justask@hotmail.com> wrote in message
>> news:u6uFfIteJHA.3788@TK2MSFTNGP06.phx.gbl...
>>> For some reason when I try to signon to IGoogle from IE7 I'm getting a
>>> message saying: Protection Mode Off . I recently accidentally deleted
>>> all Cookies, could that have caused it? This PC has 2 users with me
>>> using IGoogle and other user using plain Google and I've no problems
>>> signing on there. I've Admin. rights on both users.
>>> --
>>> Thanks, Bill
>>> Post replies back to News Group
>>>
>>
>>
>>
>> One possibility I can think of .....
>>
>> If User Account Control is turned off ..... this also disables protected
>> mode in IE7
>
Willy
Guest
Posts: n/a
 
Re: Protection Mode Off
Posted: 01-21-2009, 05:29 AM
Problem resolved. All suggestions posted were checked & found okay.
Problem was my son had put www.google.com/ in the Trusted Zone Sites List.
Once I removed it then all worked well.
--
Thanks, Bill
Post replies back to News Group

"Willy" <justask@hotmail.com> wrote in message
news:u6uFfIteJHA.3788@TK2MSFTNGP06.phx.gbl...
> For some reason when I try to signon to IGoogle from IE7 I'm getting a
> message saying: Protection Mode Off . I recently accidentally deleted all
> Cookies, could that have caused it? This PC has 2 users with me using
> IGoogle and other user using plain Google and I've no problems signing on
> there. I've Admin. rights on both users.
> --
> Thanks, Bill
> Post replies back to News Group
>

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
F8 - EWF RESTORE MODE -- PASSWORD Protection Manny Windows XP Embedded 2 10-19-2006 09:00 PM
Password Protection in Safe Mode - Is it possible? John V Windows XP Accessibility 2 08-08-2006 05:14 PM
Passport Login Error with IE7+ and protection mode benjaml Windows Vista 1 06-16-2006 12:43 PM
Disabling Directory Services Restore Mode in Safe Mode boot option faid8220 Windows XP Embedded 2 02-13-2005 01:55 AM
need to restart XP in Safe Mode but there is no prompt for MS DOS or Safe mode mode on startup menu - HELP! Sonnicbooms Windows XP Basics 3 06-01-2004 02:20 PM