Services problem.

Posted: 07-14-2008, 09:29 AM

Hi,
Client has returned from a trip with the story that the Vista laptop
ceased
to access the internet during the last 2 days.

HP laptop
O/S: Vista Home Basic.

Local Admin and Domain Admin accounts enabled and members of the Local

Admins.
Everything -was- running smoothly previously:

Current issues:
Network will not connect - error shows that "Diagnostic policy service"
is
not running..
Trying to start the following services give the following errors:

Error 5: Access is denied
- Diagnostic policy service
- Base filtering engine
- DHCP Client
- Windows Time

Error 1068: the dependancy group or service failed to start
- IKE AuthIP IPSec Keying Modules
- IPsec Policy Agent
- network list service


Error 1073741288
- Network location awareness

So the question arises, What went wrong, How did it go wrong, and how
to fix
it, short of a complete re-install ?

Open to all suggestions.




--
Skuller

Services problem.


Responses to "Services problem."

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Component Services Problem Ibrahim Awwad Windows XP Configuration & Management 0 06-05-2007 07:18 AM
Help Please - Services.Exe problem Kapil Windows XP Embedded 1 03-15-2006 06:53 PM
Services & Startup problem Marco Paguia Windows XP Configuration & Management 1 06-26-2004 08:32 PM
Problem with services Shammu Windows XP Setup 1 04-09-2004 06:15 AM
services problem Daniel Customize Windows XP 0 12-09-2003 04:00 PM