Setup failing with error in licwmi.mfl

Posted: 02-11-2004, 11:32 AM
I am trying to install Windows XP Home, OEM edition Part
No. X09-71146, on a new computer I am assembling for a
client. The computer specs are as follows:-

Gigabyte motherboard
AMD Athlon 2600 CPU
256MB DDR RAM
40GM Seagate HDD
LG CD-RW
3 1/2" Floppy
Netcomm Internal Modem

After the setup process starts windows and is getting
towards the end I get an error that setup can not
continue. It reports a data corruption error in
c:\Windows\system32\WBEM\licwmi.mfl. I checked the
mofcomp.log as suggested and there was an entry for the
licwmi.mfl failing to compile due to a SYNTAX error.

Is there some hardware or software issue that can cause
setup to fail like this?

Regards

Richard

Setup failing with error in licwmi.mfl


Responses to "Setup failing with error in licwmi.mfl"

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Remote desktop connection failing - no error message Dirk Windows XP Work Remotely 10 07-03-2008 11:27 AM
Vista Backup Failing : 0x80070002 Error Code Colin Windows Vista File Management 14 05-21-2008 04:56 PM
Setup Failing with Printer Driver for AMD64 Bart Crane Windows XP Device Drivers 0 01-04-2005 09:32 PM
Windows XP Upgrade failing with the following error Bill Windows XP Setup 3 11-08-2003 12:43 PM
Error 2 failing to download mail Ian Hutcheson Windows XP Help & Support 1 10-22-2003 07:50 PM