SPOOLER SUBSYSTEM APP STOPPED WORKING

Posted: 12-05-2008, 04:46 PM
This morning, I just started getting a nastygram at startup - "Spooler
subsystem app stopped working and was closed". Rebooted, but then CHKDSK
ran and made some changes, but the same 'Spooler' message displayed again.
CHKDSK may have run on the initial boot, but I missed it. Also ran an Avast
scan which found 2 corrupt (missing cluster) files & 1 corrupt Java file.
Avast couldn't read any of the 3.

Another peculiar thing happened this morning - the taskbar, which I keep on
the left (vertical) side of the Desktop, had spontaneously repositioned to
the right side.

I installed Vista SP1 yesterday (. . . connected to the nastygram?) and did
a couple of reboots then without problem.

Note: all of this happened after reinstalling Vista (Home Premium) from the
Recovery drive.

Any ideas about fixing the 'Spooler' nastygram?

Toyman
________________________

SPOOLER SUBSYSTEM APP STOPPED WORKING


Responses to "SPOOLER SUBSYSTEM APP STOPPED WORKING"

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Spooler SubSystem App stopped working and has closed motherwell Windows Vista Printers & Scanners 1 08-06-2008 06:35 PM
Spooler subsystem app has stopped working... Jay Windows Vista Printers & Scanners 2 06-02-2008 05:28 PM
ERROR!!! "Spooler Subsystem App Stopped Working And Was Closed" christis73 Windows Vista Printers & Scanners 2 12-27-2007 11:28 PM
spooler subsystem app stopped working and was closed Mentos Windows Vista Printers & Scanners 7 07-30-2007 11:48 PM
Spooler Subsystem App Stopped working John O Windows Vista Printers & Scanners 1 06-22-2007 06:33 PM