spybot immunization problems

Posted: 06-17-2008, 12:47 PM
I recently downloaded Spybot. When I first immunized my system, it said that
everything was immunized. When I checked it now, it said that over 700 files
were unprotected. When I tried to immunize again, it said that I didn't have
administrative rights. The Spybot help menu advised me to right click Spybot
on the start menu and click "Run as Administrator". I did this, but it
didn't change anything. Is this just a "bug" with Vista, or can I do
something else? Thank you for your help.

spybot immunization problems


Responses to "spybot immunization problems"

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
URGENT : Running Spybot - Search and Destroy Gives problems. Lakshmi Jagarlapudi Windows XP WMI 2 07-22-2004 02:41 AM
URGENT : Running Spybot - Search and Destroy Gives problems. Lakshmi Jagarlapudi Windows XP Device Drivers 1 07-08-2004 08:59 AM
URGENT : Running Spybot - Search and Destroy Gives problems. Lakshmi Jagarlapudi Windows XP Messenger 1 07-05-2004 12:32 AM
help with spybot S&D... - T00LF00L - Customize Windows XP 7 11-08-2003 06:31 PM
SPYBOT VanHuff Windows XP Performance & Maintenance 0 08-02-2003 09:09 PM