sysprep OEMPNPDRIVERS section

Posted: 03-24-2005, 06:31 PM
Im building 1 image to be deployed on many machine types.
itw somewhat working in that the image I created boot just fine on other
types of machines. What is not working is that when it boots, windows is
asking for drivers for the video, nic and audio cards in the machines.
Even though I put the entry in the sysprep.inf file as to where abouts the
drivers are located for PNP hardware.
anyone have any thoughts for me on how to fix this and to have windows
actually find the drivers.
when I brows for the drivers, all the drivers are there on the machine, and
in the directories Ive referneced the in sysprep.inf file.
thanks in advanced !

sysprep OEMPNPDRIVERS section


Responses to "sysprep OEMPNPDRIVERS section"

Glenn Fincher
Guest
Posts: n/a
 
Re: sysprep OEMPNPDRIVERS section
Posted: 03-24-2005, 07:18 PM
"jaredwetmore" <jaredwetmore@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:29141E35-EA36-48AC-809C-C60C477DA69F@microsoft.com...
> Im building 1 image to be deployed on many machine types.
> itw somewhat working in that the image I created boot just fine on other
> types of machines. What is not working is that when it boots, windows is
> asking for drivers for the video, nic and audio cards in the machines.
> Even though I put the entry in the sysprep.inf file as to where abouts the
> drivers are located for PNP hardware.
> anyone have any thoughts for me on how to fix this and to have windows
> actually find the drivers.
> when I brows for the drivers, all the drivers are there on the machine,
> and
> in the directories Ive referneced the in sysprep.inf file.
> thanks in advanced !
>
Let us see the line from your sysprep.inf file as it actually exists. Then
we may be better able to assist.

Glenn Fincher


Johan Arwidmark
Guest
Posts: n/a
 
Re: sysprep OEMPNPDRIVERS section
Posted: 03-24-2005, 10:16 PM
Have you updated sysprep.inf before or after actually running
sysprep.exe. Sysprep.exe updates the devicepath registry value from
teh syspre.inf when sysprep is run.

If updating sysprep.inf after running sysprep you need to update the
registry using a script or similar...

regards
Johan Arwidmark

Windows User Group - Nordic
http://www.wug-nordic.net


On Thu, 24 Mar 2005 10:31:04 -0800, jaredwetmore
<jaredwetmore@discussions.microsoft.com> wrote:
>Im building 1 image to be deployed on many machine types.
>itw somewhat working in that the image I created boot just fine on other
>types of machines. What is not working is that when it boots, windows is
>asking for drivers for the video, nic and audio cards in the machines.
>Even though I put the entry in the sysprep.inf file as to where abouts the
>drivers are located for PNP hardware.
>anyone have any thoughts for me on how to fix this and to have windows
>actually find the drivers.
>when I brows for the drivers, all the drivers are there on the machine, and
>in the directories Ive referneced the in sysprep.inf file.
>thanks in advanced !
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sysprep Progress and Windows Assessment Tool in Sysprep Ahsun Windows Vista Install & Setup 0 05-04-2007 06:59 PM
Sysprep does not read sysprep.inf file after imaging Gilbert Windows XP Setup 2 03-24-2005 11:59 PM
Sysprep 2.0 with sysprep.inf still runs mini setup... dave Windows XP Setup 1 10-06-2004 02:03 PM
sysprep oempnpdrivers path jmrieman Windows XP Setup 1 09-01-2004 09:29 PM
OEMPNPDRIVERS Path Q Diane McCorkle Windows XP Setup 4 09-22-2003 08:49 PM