ummm...i have this problem

Posted: 02-01-2009, 03:35 PM

about 2 weeks ago or so my computer has been having these little spike
in
"Warcraft 3" like every second its really annoying and hard to gam
with i dont know if its just a Vista issue or like a update idk im usin
wireless net and i have a perfect connection so i dont think that is th
issue but if anyone has any fix to this it would be great appreciated :

-thx in advanc

--
Velocity

ummm...i have this problem


Responses to "ummm...i have this problem"

Omek
Guest
Posts: n/a
 
Re: ummm...i have this problem
Posted: 02-01-2009, 10:13 PM

Very well could be that there is more internet traffic going thru you
service providers area. More subscribers using the same lines slowin
things down
Net congestion perhaps

--
Omek
Mark
Guest
Posts: n/a
 
Re: ummm...i have this problem
Posted: 02-02-2009, 03:46 PM

When you say "spikes" do you mean graphically or speed-wise or what?

Mark


"Velocity" <guest@unknown-email.com> wrote in message
news:f99f2ab122f4c0051c4dc2e5fd8805eb@nntp-gateway.com...
>
> about 2 weeks ago or so my computer has been having these little spikes
> in
> "Warcraft 3" like every second its really annoying and hard to game
> with i dont know if its just a Vista issue or like a update idk im using
> wireless net and i have a perfect connection so i dont think that is the
> issue but if anyone has any fix to this it would be great appreciated
>
> -thx in advance
>
>
> --
> Velocity
Velocity
Guest
Posts: n/a
 
Re: ummm...i have this problem
Posted: 02-04-2009, 02:21 AM

these spikes are in terms of graphical issues im guessing not sur
is there anyway to fix

--
Velocity
Mark
Guest
Posts: n/a
 
Re: ummm...i have this problem
Posted: 02-04-2009, 08:34 PM
Make sure you have the latest drivers. Other than that, I've seen good
results with experimenting with changing the 3D settings. Try changing your
settings from "Let the program decide" and turn off FSAA and all the others.
Its fixed other programs.

Hope that helps!
Mark

"Velocity" <guest@unknown-email.com> wrote in message
news:3e78f2536a3143c4cd4b37d73483df28@nntp-gateway.com...
>
> these spikes are in terms of graphical issues im guessing not sure
> is there anyway to fix?
>
>
> --
> Velocity
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ummm...where are the junk mail filters? no_spam Windows Vista Mail 3 08-01-2006 05:07 PM
ctrl + alt + f and shutdown screen problem + dhcp server problem Mehmet Zahit Ates Mandriva Linux 7 06-29-2006 07:46 AM
Vista Upgrade Problem - Windows Explorer Loop problem Steve S Windows Vista Install & Setup 0 06-27-2006 03:15 PM
ummm sort of menu, drop down thingy's Susan Kelly Windows XP Basics 1 05-31-2004 10:07 AM
[Off Topic] I must leave... Goodbye... Ummm... Helloooo, I'mBaaaaak.... John McGhie Mac Ofice Word 11 05-26-2004 01:45 AM