VHP and Windows Server 2000

Posted: 03-24-2008, 05:34 AM
Hi,

I have 5 new Vista Home premium computers that I am having difficulty
networking to my server (Windows 2000 server) and also I'm having difficulty
having the vista computers communicate with each other. Already know not to
set it as a domain through active directory, they are already set as
WORKGROUP and I'm still having difficulty.

Thanks In Advance!

-Xaxxibabe

VHP and Windows Server 2000


Responses to "VHP and Windows Server 2000"

Steve Winograd
Guest
Posts: n/a
 
Re: VHP and Windows Server 2000
Posted: 03-24-2008, 05:50 AM
On Sun, 23 Mar 2008 22:34:00 -0700, Xaxxibabe
<Xaxxibabe@discussions.microsoft.com> wrote:
>Hi,
>
>I have 5 new Vista Home premium computers that I am having difficulty
>networking to my server (Windows 2000 server) and also I'm having difficulty
>having the vista computers communicate with each other. Already know not to
>set it as a domain through active directory, they are already set as
>WORKGROUP and I'm still having difficulty.
>
>Thanks In Advance!
>
>-Xaxxibabe
If you'll post a message describing the difficulty you're having, I'm
sure that someone can help.

How have you configured the Vista computers for networking? What
works? What doesn't work? What are you trying to do, and what
exactly happens when you do it? If there are error messages, what do
they say?
--
Best Wishes,
Steve Winograd, MS-MVP (Windows Networking)

Please post any reply as a follow-up message in the news group
for everyone to see. I'm sorry, but I don't answer questions
addressed directly to me in E-mail or news groups.

Microsoft Most Valuable Professional Program
http://mvp.support.microsoft.com
JRTouch95684
Guest
Posts: n/a
 
Re: VHP and Windows Server 2000
Posted: 03-27-2008, 06:39 PM

I see there have been a few posts in regards to this issue on this sit
under slightly different headings. I am having the same problem and hav
tried several fixes suggested by various sites including Micosofts Vist
support. None of them have worked (Registry edits, Server name login
etc.). My Vista Home Premium connected just fine until about two week
ago. On boot up it would not always recognize networked drives (it di
recognize 3 out of 4) but I could double click the unconnected drive an
it always opened up. Somewhere in the last couple weeks there was a
update to Vista (the W2K server is not set for updates and is at SP3)
Now all of the networked drives require login and an error ststing th
login is incorrect comes up. I can remote into the server with the sam
login just fine but I cannot acces the mapped drives. We have severa
different OS's connecting to this server just fine and I can log ont
shared drives on those computers but not the Windows 2000 Server. Agai
there have been NO changes to the W2K server system but the Vista ha
had changes. I ran SP1 early this week to see if that would help. N
change. I have spoken with a couple other people who are experiencin
the same thing with Vista HP and W2K Server

--
JRTouch9568
Posted via http://www.vistaheads.co

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Access to a windows 2003 server or 2000 server is too slowly Nuno Azevedo Windows Vista Networking & Sharing 1 11-09-2007 05:04 PM
WMI Windows 2000 server not available Marc Windows XP WMI 1 04-18-2005 11:56 PM
trouble login to windows 2000 server and exchange server using xp workstation. hamad Windows XP Network & Web 0 08-24-2003 05:02 PM
Windows XP slow browse of 2000 Server or 2003 server peer to peer Apples Windows XP Network & Web 1 07-15-2003 08:57 AM
Windows XP and SBS 2000 Server Robert Windows XP Performance & Maintenance 4 07-02-2003 10:40 PM