Vista - Checkpoint VPN failed to launched

Posted: 11-17-2008, 11:00 AM
I have window vista installed and are trying to run checkpoint VPN
R60H_supplement 3. After installing the CP VPN, I am unable to right click
on the icon. I have tried everything and still couldn't get it to work.

I checked in the Diagnostic log and got the following error:

"SCV Policy: Machine is NOT running secure configuration verification."


I have told to disable to UAC, but even that failed to work.

Any help would be appreicated.

Thanks.

Vista - Checkpoint VPN failed to launched


Responses to "Vista - Checkpoint VPN failed to launched"

Radovan
Guest
Posts: n/a
 
RE: Vista - Checkpoint VPN failed to launched
Posted: 11-27-2008, 08:59 AM
I have same problem. My configuration: Dell E4300, Windows Vista Ultimate SP1

"Fi" wrote:
> I have window vista installed and are trying to run checkpoint VPN
> R60H_supplement 3. After installing the CP VPN, I am unable to right click
> on the icon. I have tried everything and still couldn't get it to work.
>
> I checked in the Diagnostic log and got the following error:
>
> "SCV Policy: Machine is NOT running secure configuration verification."
>
>
> I have told to disable to UAC, but even that failed to work.
>
> Any help would be appreicated.
>
> Thanks.
Fi
Guest
Posts: n/a
 
RE: Vista - Checkpoint VPN failed to launched
Posted: 11-27-2008, 09:52 AM
found the solution - turn off - "Dell connection Manager".

"Radovan" wrote:
> I have same problem. My configuration: Dell E4300, Windows Vista Ultimate SP1
>
> "Fi" wrote:
>
> > I have window vista installed and are trying to run checkpoint VPN
> > R60H_supplement 3. After installing the CP VPN, I am unable to right click
> > on the icon. I have tried everything and still couldn't get it to work.
> >
> > I checked in the Diagnostic log and got the following error:
> >
> > "SCV Policy: Machine is NOT running secure configuration verification."
> >
> >
> > I have told to disable to UAC, but even that failed to work.
> >
> > Any help would be appreicated.
> >
> > Thanks.
Radovan
Guest
Posts: n/a
 
RE: Vista - Checkpoint VPN failed to launched
Posted: 11-27-2008, 01:27 PM
Thanks a lot for answer, it works! :-) Have a nice day...

"Fi" wrote:
> found the solution - turn off - "Dell connection Manager".
>
> "Radovan" wrote:
>
> > I have same problem. My configuration: Dell E4300, Windows Vista Ultimate SP1
> >
> > "Fi" wrote:
> >
> > > I have window vista installed and are trying to run checkpoint VPN
> > > R60H_supplement 3. After installing the CP VPN, I am unable to right click
> > > on the icon. I have tried everything and still couldn't get it to work.
> > >
> > > I checked in the Diagnostic log and got the following error:
> > >
> > > "SCV Policy: Machine is NOT running secure configuration verification."
> > >
> > >
> > > I have told to disable to UAC, but even that failed to work.
> > >
> > > Any help would be appreicated.
> > >
> > > Thanks.
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista and the Checkpoint Connectra VPN jimmuh Windows Vista Networking & Sharing 2 04-17-2007 01:54 PM
Vista Reboots when a game is launched acidbox Windows Vista Games 15 02-22-2007 01:12 PM
Vista through CheckPoint FW Or Tsemah Windows Vista Security 0 07-26-2006 12:51 PM
Checkpoint Securemote & Vista Gordon Windows Vista Networking & Sharing 2 07-08-2006 01:29 PM
Vista Beta 2 & CheckPoint Firewall-1 Mike Schmidt Windows Vista Networking & Sharing 1 06-11-2006 07:38 AM