Vista Home Premium w/SP1 error???

Posted: 12-26-2008, 10:18 PM

Hi everyone. I recently downloaded Vista Home Premium w/sp1 and
installed on my computer. Then my motherboard crashed. The system I had
was an older system that showed signs of aging but Vista did good on it.
Anyways..I installed new motherboard and installed XP proffessional and
went to Digital Locker where I purchased Vista and downloaded the
software and when I click on install I get the following error message,
"Installer Failed". Then I have to download Vista all over again which
takes 16hours to download :sa:. Can anyone help with this problem; I've
tried 3 times now. Thanks

Gary


--
gwgerny

Vista Home Premium w/SP1 error???


Responses to "Vista Home Premium w/SP1 error???"

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Printer Status Error using Vista Home Premium Mike A. Windows Vista Printers & Scanners 6 03-17-2009 02:52 PM
0x80070035 Vista Ultimate and Vista Home Premium error jayboi2005 Windows Vista Networking & Sharing 3 02-18-2009 11:40 AM
Vista Home Premium 64 bit error with HP Scanjet 4050 David Levine Windows Vista Printers & Scanners 0 05-29-2008 12:47 AM
DCOM server error on vista home premium Carlos Sancho Windows Vista Security 1 02-27-2008 04:14 PM
vista home premium error message health4u2 Windows Vista Printers & Scanners 4 12-17-2007 11:41 PM