Vista install on AsRock Conroe865PE

Posted: 06-30-2007, 11:58 AM
Hello,

I have AsRock Conroe865PE motherboard with ATI Radeon X1900Pro AGP. I cannot
install Vista successfully: The initial part with copy of the files going
well, but at the first start when I can see the indicator, suddenly a Blue
Screen appears (so quick that I cannot read the message), and the computer
reboots itself.
Any idea how to repair this?

Vista install on AsRock Conroe865PE


Responses to "Vista install on AsRock Conroe865PE"

PvdG42
Guest
Posts: n/a
 
Re: Vista install on AsRock Conroe865PE
Posted: 06-30-2007, 02:58 PM

"Kiss Levente" <KissLevente@discussions.microsoft.com> wrote in message
news:6EAE2908-B655-4313-96B2-28A2B6172A34@microsoft.com...
> Hello,
>
> I have AsRock Conroe865PE motherboard with ATI Radeon X1900Pro AGP. I
> cannot
> install Vista successfully: The initial part with copy of the files going
> well, but at the first start when I can see the indicator, suddenly a Blue
> Screen appears (so quick that I cannot read the message), and the computer
> reboots itself.
> Any idea how to repair this?
1. More information, please. Upgrade or clean install, for starters?

2. To get more information on the blue screen, try changing settings in your
BIOS to not restart on error, so whatever is displayed can be recorded.

Kiss Levente
Guest
Posts: n/a
 
Re: Vista install on AsRock Conroe865PE
Posted: 06-30-2007, 04:36 PM
Hello,

I tried with clean install, and upgrade from Windows XP Professional, same
outcome. There isn't any settings at the BIOS to stop at the Blue Screen, I
think it should be a settings in Vista Registry...

"PvdG42" wrote:
>
> "Kiss Levente" <KissLevente@discussions.microsoft.com> wrote in message
> news:6EAE2908-B655-4313-96B2-28A2B6172A34@microsoft.com...
> > Hello,
> >
> > I have AsRock Conroe865PE motherboard with ATI Radeon X1900Pro AGP. I
> > cannot
> > install Vista successfully: The initial part with copy of the files going
> > well, but at the first start when I can see the indicator, suddenly a Blue
> > Screen appears (so quick that I cannot read the message), and the computer
> > reboots itself.
> > Any idea how to repair this?
>
> 1. More information, please. Upgrade or clean install, for starters?
>
> 2. To get more information on the blue screen, try changing settings in your
> BIOS to not restart on error, so whatever is displayed can be recorded.
>
>
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Asus AX1650Pro + ASRock k7s8x = video card and vista not working s.andrew Windows Vista Hardware & Devices 2 03-18-2008 07:23 PM
Vista RTM and ASRock DUAL 939 SATA2 Davide Windows Vista Hardware & Devices 6 12-15-2006 02:56 AM
Asrock 939NF4G-SATA2 - Vista RTM Freezing on Expanding Files!! Rua Windows Vista Hardware & Devices 3 12-14-2006 11:07 AM
Unable to install Vista on Asrock 939NF4G-SATA2 Board - Help! Rua Windows Vista Install & Setup 0 12-13-2006 01:02 AM