Vista not recognizing NAV

Posted: 02-04-2008, 07:33 PM
I have done a clean install of Norton Internet Security, and after two
restarts, Vista still doesn't recognize that I have an antivirus program
running. Is there a way to get it to recognize my AV software so that it
doesn't show I'm "unprotected"?

Vista not recognizing NAV


Responses to "Vista not recognizing NAV"

Charlie42
Guest
Posts: n/a
 
Re: Vista not recognizing NAV
Posted: 02-04-2008, 08:51 PM
"Bluebonnet" <Bluebonnet@discussions.microsoft.com> wrote:
>I have done a clean install of Norton Internet Security, and after two
> restarts, Vista still doesn't recognize that I have an antivirus program
> running. Is there a way to get it to recognize my AV software so that it
> doesn't show I'm "unprotected"?
There are two general approaches that may fix your problem. All of the
commands are typed in manually at the command prompt (type "cmd" and ENTER
in your start menu). Run as administrator.

Method 1:
winmgmt /verifyrepository
If WMI repository is reported to be inconcistent, run the following command:
winmgmt /salvagerepository

Method 2:
net stop winmgmt /y
ren %windir%\system32\wbem\repository
%windir%\system32\wbem\repository.old
(make sure there is a space between the two paths)
Then restart.

Charlie42

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista not recognizing blank CD/DVD anymore Schnucki Windows Vista Hardware & Devices 6 12-16-2007 01:34 AM
Vista not Recognizing CD or DVD Disks Stu Windows Vista Hardware & Devices 7 04-15-2007 03:29 AM
Vista recognizing xp folders, but can't open... Ed43 Windows Vista Networking & Sharing 2 03-02-2007 10:39 PM
Vista Beta Not Recognizing Modem At All Jason Saffer Windows Vista Install & Setup 2 06-11-2006 01:49 PM
Vista Beta Not Recognizing Modem At All Jason Saffer Windows Vista 1 06-11-2006 06:36 AM