Re: Vista Security Center incorrectly reports Defender switched off and no anti-virus

Posted: 01-12-2008, 04:08 PM

I am in exactly the same position but with AVG virus protection!

Anyone who can help, please?


--
Marion
------------------------------------------------------------------------
Marion's Profile: http://forums.techarena.in/member.php?userid=39456
View this thread: http://forums.techarena.in/showthread.php?t=696416

http://forums.techarena.in

Re: Vista Security Center incorrectly reports Defender switched off and no anti-virus


Responses to "Re: Vista Security Center incorrectly reports Defender switched off and no anti-virus"

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows Security Center doesn't recognize CA Anti Virus Dina Windows Vista Security 5 05-12-2008 08:09 PM
Windows Security Center does not recognize my anti-virus software Who Windows Vista Security 1 10-14-2007 02:15 AM
Windows Defender will not detect my Anti-Virus Software Giovanni Windows Vista Security 3 07-22-2007 01:30 PM
WLOC is running but Security Center RC1 still reports Avast SteveC Windows Vista Security 0 10-20-2006 04:01 AM
MS Defender is Blocking AVG Anti-Virus Free BillyBob Windows Vista Security 3 10-06-2006 11:55 PM