Vista Ulitimate 64 ~ Media Center works with Hauppauge HVR 1600, or Vista has 4MB memory . Not both.

Posted: 04-14-2007, 08:29 PM
I recently added two additional 2 MB of memory to my system for a total of 4
1MB sticks.

Vista 64 showed me that I had 3MB until I changed a BIOS setting under
Advanced>CPU Configuration>Memory Settings where I changed "Hardware Memory
Hole" to "Enabled"... then Vista sees all 4MB, but then Media Center goes
from sometimes smooth, somtimes choppy.... to not getting any kind of video
signal.

So I either have TV with Media Center with 3MB... or I have no TV and 4MB of
memory.

Both would be nice.

My system is an ASUS A8N32-SLI with an AMD FX60, 4MB PC3200 Corsair DDR,
three SATA drives (root JBOD, two identical striped drives in an NVIDIA
array). NVIDIA GEforce 7300 GT video cards with 512mb memory.

Any thoughts how to get both workinng?

Vista Ulitimate 64 ~ Media Center works with Hauppauge HVR 1600, or Vista has 4MB memory . Not both.


Responses to "Vista Ulitimate 64 ~ Media Center works with Hauppauge HVR 1600, or Vista has 4MB memory . Not both."

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On
Forum Jump


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Windows Media Player versus Vista Media center JD Windows Vista Security 1 06-19-2007 03:08 AM
Hauppauge HVR-1600 Catbed Windows Vista Hardware & Devices 22 04-08-2007 02:12 PM
Media Center won't recognise Hauppauge HVR-900 eddiebermuda Windows Vista Hardware & Devices 0 02-25-2007 06:21 PM
Hauppauge 1600 Anthony Marsh Windows Vista Hardware & Devices 1 02-03-2007 03:23 PM
انــــــا بقــــول ahmed Windows XP Hardware 0 08-04-2003 08:07 AM